Nieuws

Meld je project aan voor de EIP-AGRI Innovation Awards 2024

Bron foto: marchmeena29 (iStock)
Samenvatting
 • Onderwerp
  gemeenschappelijk landbouwbeleid, innovatie, Europa
Bekijk de bronnen
Ben jij onderdeel van een innovatief project in de land-of bosbouw? Laat dat project oplossingen, producten of processen zien die bijdragen aan een hogere productiviteit? Zijn ze duurzaam en te kopiëren in andere delen van Europa of andere sectoren? En wil je je project beter bekend maken bij het grote publiek? Schrijf je dan nu in voor de EIP-AGRI Innovation Awards 2024.

Sinds de oprichting van ‘European Innovation Partnerships-AGRI’ hebben al meer dan 3.400 projecten hun bijdrage geleverd. Om die grote verscheidenheid en de prestaties te vieren, organiseert de EU CAP Network deze EIP-AGRI Innovation Awards 2024.

Er zijn awards te winnen in zes categorieën:

 1. Duurzaam beheer van natuurlijke hulpbronnen in de landbouw
 2. Businessmodellen in voedselvoorzieningsketens
 3. Dierenwelzijn en veehouderij
 4. Klimaatverandering mitigatie en adaptatie
 5. Duurzaam bosbeheer
 6. Digitalisering

  Binnen elke categorie worden vijf projecten genomineerd. Hieruit wordt een award-winnaar geselecteerd. Een zevende award wordt toegekend aan de 'publieksfavoriet'.

  De prijsuitreiking is op 8 mei 2024 op de conferentie ‘EIP-AGRI Operational Groups: Innovation in practice’ in Portugal.

  Neem een kijkje op de awards webpagina om te kijken of jouw project in aanmerking komt voor deelname. Let op: de deadline is op 8 februari 2024.

  De Regieorganisatie GLB kan je ondersteunen in het aanvraagproces. Neem daarvoor contact op met secretariaat@roglb.nl. Eventueel kun je ook direct bij de organisatie terecht voor vragen: award.innovation@eucapnetwork.eu.